veiligheidsslot voor laptop DICOTA

op vrijdag, 04 september 2020.

 veiligheidsslot voor laptop DICOTA

Wie zijn spullen wil beschermen tegen grijpgrage handen, kiest voor een veiligheidsslot. Een laptop is snel gestolen. Dure apparatuur en belangrijke gegevens zijn in een oogwenk verdwenen. Het gevolg is veel extra werk en kosten. Aangifte, verzekering etc. Een goede anti-diefstal beveiliging kan veel ellende besparen. Kies voor een kwaliteitsslot van DICOTA, eenvoudig en effectief. Ideaal voor op kantoor, in de auto of op reis. 

Interesse? Kijk dan op de webshop 'TORBY' latptoptassen.

Koop in de webshop'VEILIGHEIDSSLOTEN' vanaf € 29,90 

• Het DICOTA-slot past in de locks van notebooks en randapparatuur van nagenoeg alle merken

• Met de kabel van 200 cm en een diameter van 5,5 mm zijn notebooks, beamers, printers en monitoren effectief beschermd tegen diefstal

• Het slot wordt geleverd met twee sleutels

• Dankzij de push-to-lock functie kan het slot ook gesloten worden zonder sleutel. Het betreft hier een single-user versie die niet geïntegreerd kan worden in een mastersysteem

• 360° draaibaar slotdeel

• 3 verschillende spacers (0,4/0,8/1,6 mm) voor verschillende behuizingen van laptopsloten.DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. Dicota staat voor kwaliteit en degelijkheid.

TORBY laptoptassen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'TORBY'Landweerstraat-Zuid 93K, 5349 AK, Oss Tel: 06 812 35 478