TORBY laptoptassen, rugzakken, trolleys, tablet cases en accessoires van Dicota.

op woensdag, 10 mei 2023.

TORBY laptoptassen, rugzakken, trolleys, tablet cases en accessoires van Dicota.

Op zoek naar de ideale laptoptas? Kijk dan bij 'TORBY'op de webshop. TORBY heeft goede modellen laptoptassen, rugzakken, tabletcases, en trolleys overzichtelijk bij elkaar staan. Functionele tassen om laptop en andere (zakelijke) benodigdheden overzichtelijk in op te bergen en te vervoeren. Uitstekende laptoptassen voor zowel zakelijk als privé.    

Interesse? Kijk dan op de webshop 'TORBY' laptoptassen.

 

Wij zijn Ruud en Sander. Ons bedrijf: De Witjes Productions! Een klein bedrijf, opgericht in 2002. Onze specialisaties zijn o.a. automatisering, verkoop van software en hardware, website ontwikkeling en cloud diensten. Wij houden van begrijpelijk, duidelijk en persoonlijk contact, maar wél op een professionele manier. Alles onder één dak.

De uitdaging: We horen regelmatig van klanten die laptops of tablets aanschaffen, dat het moeilijk is om een goede en betaalbare laptoptas of tabletcase te vinden. Websites te over, met veel informatie. Engelse termen en loze kreten, moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wij, als website bouwers, houden wel van een uitdaging en dat is de reden dat we deze shop zijn begonnen. Bovendien sluit deze service naadloos aan bij onze andere diensten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

DICOTA: Het is even zoeken geweest om het juiste merk te vinden, maar uiteindelijk werden we halverwege 2015 op een vakbeurs zeer enthousiast van het merk 'DICOTA'. Een Duits-Zwitsers bedrijf, dat al meer dan 20 jaar laptoptassen, rugzakken, trolleys, laptophoezen, tabletcases en accessoires maakt. Mooie, betaalbare producten van een goede kwaliteit met een tijdloos, vooral zakelijk design. DICOTA heeft daarnaast uitstekende garantievoorwaarden.

Torby: Al snel hadden we ook een passende naam gevonden: 'TORBY'. Dit betekent letterlijk 'tas' in het Pools. Een korte en krachtige maar toch 'catchy' naam, die de lading dekt!

Assortiment: Via DICOTA hebben we zorgvuldig geselecteerde laptoptassen ingekocht: functionele tassen om de laptop en (zakelijke) benodigdheden overzichtelijk in op te bergen en mee te nemen, met een professionele uitstraling en verschillende indelingen, afgestemd op verschillende werkzaamheden. We hebben ons laten voorlichten en adviseren door mensen die al jaren lang in deze branche actief zijn en over de nodige kennis en ervaring beschikken.

Aandachtpunten: Er is met name gelet op de bescherming. Aangezien een laptop bedoeld is om te vervoeren en deze tijdens het vervoer veel schokken opvangt, is een goede bescherming essentieel. Daarnaast zijn goede sluitingen van belang: openspringende ritsen of sloten kunnen (als de laptop op de grond terecht komt) voor een flinke schadepost zorgen. Ook was er aandacht voor de aanhechtingspunten (metalen ringen zijn beter om een schouderband aan te hangen, plastic ringen scheuren en breken sneller), sterk en waterafstotend materiaal, brede schouderbanden (zodat ze niet van de schouder glijden) en een stevig en prettig in de hand liggend handvat.

We hebben de laptoptassen overzichtelijk op onze website geplaatst en de laptoptassen duidelijk omschreven, zodat iedereen die naar een laptoptas op zoek is, deze kan bekijken en een beeld krijgt van de laptoptassen die wij verkopen.

Misschien zit er wel een laptoptas bij die geschikt is voor uw werkzaamheden? Zit de laptoptas die u zoekt er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen - als officiële dealer van Dicota - iedere gewenste laptoptas van Dicota voor u bestellen en leveren.

TORBY laptoptassen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'TORBY' laptoptassen Landweerstraat-Zuid 138C, 5349 AK, Oss T: 068 1235 478

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast